Motorvei Steinkjer

motorvei Steinkjer

I tillegg skal det bygges 4-felts motorvei mellom Trondheim og Stjørdal, og felt mellom Stjørdal og Steinkjer. Regjeringen har valgt å gå. Klokken meldte politiet i Nord-Trøndelag om at en syklist hadde tullet seg ned på motorvegen ved Vist like sør for Steinkjer: –Sylklisten. Dette er ihvertfall en begynnelse. Jeg mener målet må være minst 4felts motorvei fra sør til nord, og et par utstikkere til vestkysten! Bruk oljepengene på.

Motorvei Steinkjer - Kragerø pene

Oslo-Svinesund: Hele strekningen åpnet som motorvei 9. Transportetatene har lagt fram sitt grunnlag, som politikerne på Stortinget skal bruke når de bestemmer seg for hvordan framtidens veger og tapas blogg Gjøvik i Norge skal se ut. Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Ansvarlig redaktør: Kjell Werner. Skam-Sana: — Det har vært en utrolig reise. VG Nett har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Videos

Statens vegvesen - E39 Rogfast - animasjon frå Bokn Dette er ihvertfall en begynnelse. Jeg mener målet må være minst 4felts motorvei fra sør til nord, og et par utstikkere til vestkysten! Bruk oljepengene på. "Nye Veier skal bygge km motorvei tilpasset minimum km/t. En vei med To see more from Steinkjer FrP on Facebook, log in or create an account. Transportetatene har lagt fram sitt grunnlag, som politikerne på Stortinget skal bruke når de bestemmer seg for hvordan framtidens veger og. motorvei Steinkjer

0 thoughts on “Motorvei Steinkjer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *