Vgnytt Halden

(VG Nett) En turgåer kom over levningene av et menneske i Halden lørdag kveld. Anne Margrethe som gjorde et flott come-back på søndagens KM-stafett, har vært intervjuet på VG - nett. Du kan lese her. Vi gleder oss over at både Anne. HALDEN /OSLO (VG Nett) Politiet har siktet en mann etter dødsbrannen i Halden, og tror den omkomne kvinnen er hans iranske fraseparerte kone.

Vgnytt Halden - Sandefjord sextreff

Brudd på reglene kan føre til utestengelse. Ring 22 00 00 Kvinnen 41 skal for tre uker siden ha anmeldt sin ektemann for trusler og han var ilagt besøksforbud. (VG Nett) Natt til fredag barket to gjenger sammen i et voldsomt slagsmål på utestedet Kongens Brygge i Halden. Flere av de involverte ble. (VG Nett) En turgåer kom over levningene av et menneske i Halden lørdag kveld. (VG Nett) Alle nødetater og et ambulansehelikopter lette i kveld etter en person som forsvant etter en svømmetur i elven Tista i Halden.

Vgnytt Halden - Risør

VG Nett var i kontakt med politiet i Halden klokken Den siktede og hans kone flyttet til eneboligen i Karrestad for halvannet år siden. Annonseinfo: VG Papir, VG og VG Mobil.

0 thoughts on “Vgnytt Halden

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *